lauantai 1. elokuuta 2015

Serenen ja Venian pulikointiallasTämä kesä ei ole lämmön puolesta paljon hivellyt ja se on ollut  ainut kesä koko koirien elinaikana, että ei olla käyty rantsussa uimassa ollenkaan, ainakaan vielä. Tänä kesänä on kyllä tosin ollut oma piha ja oma pikku allas...

Olin miettinyt uima-allasta, mutta koska Serenen on tehtävä aaltoja ja kaavittava ja porskutettava siellä vedessä ollessaan ihan raivoisasti, niin ajattelin, että niitä uima-altaita menee kesän aikana varmaan vähintään viisi, jos edes riittää.

Alkukesästä näin facebookissa kaverin seinällä ihan mahtavan uima-allasidean koirien viilentämiseen. 1000 litran vesisäiliö halkaistuna. Ei ehkä maailman kaunein objekti pihassa, mutta kestävä ja juuri sopivan kokoinen.

Yksi ihana tuttu lahjoitti sitten tuollaisen säiliönpuolikkaan ja hänen miehensä oli niin mukava, että leikkasi sen jopa valmiiksi. Kotona allasta sitten vain hiukan madallettiin, laitettiin rimat joka puolelle tueksi ja tietysti pestiin.

Venia ei niin uimisesta välitä, mutta Serenelle allas on oma pikku paratiisi ja sen sisäinen virtahepo käy kierroksilla :D En tiedä, miten kauan se jaksaisi pelastaa palloja (ja muita leluja) hukkumiskuolemalta. Janne nappasi pätkän videota kesken pihatöiden ja altaan puhdistuksen. Serenen touhuja katsellessa on aika helppo unohtaa, että se on jo seniori-ikäinen ;)


Ei kommentteja :