perjantai 1. elokuuta 2014

Koirille korut ♥

Mulla on vissii liikaa vapaa-aikaa tai jotain... tai sitten on vaan suuri himo tehdä karvalapsille jotain nättiä ;)

Tykkään, että Serenellä ja Venialla pitää aina olla sellainen panta kaulassa, missä on niiden tuntolaatat killumassa, jos ne sattuisi karkaamaan. Tälläistä ei ole koskaan kylläkään tapahtunut, mutta varahan ei venettä kaada.


Enpä tiedä, mistä kummasta sitten sain idean, mutta päätin tehdä koiruuksille helminauhapannat. En ole koskaan ollut mikään koruntekijä, eli nää on minun ensimmäiset tuherrukset tällä saralla ikinä. Oon kyllä oikeestaan ihan tosi tyytyväinen lopputulokseen :)

Kaikki tarvikkeet tilasin Villihelmestä, jota tuttavani Essi suositteli. Essi on ite sellain SuperMasterPro noiden helmijuttujen kanssa ja teki mulle aikoinaan HelmiVenian ja HelmiSerenen . Villihelmen sivuilta löytyi myös ohjeet Hurmaava-koruun, josta otin ohjeet.
Ohjeita on tietty muokattu hiukan omia tarpeita vastaavaksi, sillä haukkujen koruihin tuli suurin korulukko, mikä löytyi, sekä koirien nimet sisältävät helmet. Ohjeessa olleet avattavat välirenkaat korvasin tuplarenkailla, joiden uskon kestävän paremmin. Alkuperäisestä ohjeesta sai kuitenkin hyvän ja selkeän neuvon, miten korun päät tehdään ja hiukan noista helmimääristäkin. Helmipanta on tehty vahvimpaan 0,61 mm:n Accu-Flex® koruvaijeriin. Mieheni fiksun neuvonkin huomioin ja vaijerin katkeamisen varalta noiden hopeanväristen rondellien alla on pieniä kiinnityshelmiä, joten ei lentele helmet pitkin pitäjiä muutamaa lukuunottamatta, jos koru katkeaa.

Tämmöiset niistä sitten tuli :)


Ja tyttöjen kaulassakin näyttää ihan kivalle Ei kommentteja :