torstai 31. heinäkuuta 2014

Zero kävi kylässä

On ne kauniita molemmat...

Komea poika :)
Eilen pääsin ekaa kertaa näkemään livenä yhden Serenen pennuista, kun se tuli Lappeenrannasta tapaamaan äitiään.

Serene teki pennut kasvattajansa luona 11.4.2010 ja Zeron omistajan Kaitsun kanssa ollaan pidetty yhteyksiä Facebookin kautta, aina siitä asti, kun Zero oli ihan pikkupentu.

Treffipaikaksi valittiin meidän lähellä oleva puisto, jotta ei oltaisi ihan Serenen omilla huudeilla ja tapaaminen sujuisi rauhallisesti. Tosin nää on  niin nopeita liikkeissään, että ehti heti alussa kiertää hihnat solmuun ja pitihän siinä sitten vähän äristäkin, kun joutuivat liian lähelle toisiaan ilman mahdollisuutta poistua tilanteesta.

Molemmat onneksi rauhoittuivat nopeasti ja kun oltiin nuuskittu ja todettu puolin toisin, et koirakaveri on ihan ok, niin lopputreffailu menikin sitten ihan rauhallisesti ja mukavissa merkeissä. Harmi kun noi koirat ei samalla tavalla tunnista sukulaisiaan, kuin me ihmiset.

Zero on Serenen pentu, mutta myös Venian velipuoli, niillä on sama isä
Devil. Isältään Zero on myös värinsä perinyt ja oli aikatavalla saman värinen kuin Veniakin.

Like Mother Like Son
Mua ilahdutti hirmuisen paljon kuulla, että Zeron omistajilla on hyväpäinen pittinarttu hakusessa ja he aikovat teettää pojalla pennut. Jos näin tapahtuu, niin tiedän kyllä sitten, mistä meidän talouden seuraava koiranpentu tulee, koska musta ois ihanaa saada koiralapsi, jossa ois Serenen perimää mukana :)

Oli kyllä hienoa nähdä tämä herra. Siinä oli hyvin paljon samoja piirteitä, kuin Serenessä. Se oli samalla tapaa lempeä, fiksu ja rauhallinen, kuin äitinsä. Zero oli isompi, kuin äitinsä ja tietysti myös maskuliininen, uros kun on, mutta mä näin silti ulkonäössäkin paljon samaa, varsinkin rakenteessa ja Zeron katseessa.

Hyvillä ja fiksuilla omistajilla on tietysti myös isosti näppinsä pelissä, mitä Zeron käytökseen tulee. Jollain toisilla ihmisillä poika vois olla täysin toisenlainen.

 Mua nauratti kun sain kuulla, että Zero on aivan hullu veden perään ja voisi uida tuntikausia, koska Serene on täsmälleen samanlainen. Voikohan tuollaiset ominaisuudet periytyä? :D

Treffeistä tuli napsittua iso määrä kuvia ja ne löytyy Karvapartion Facebook-sivulta

Julkaisu käyttäjältä Karvapartio.

Ei kommentteja :