lauantai 2. marraskuuta 2013

Hyvää Halloweenia..?


National kill a pit bull day???

Kuva, joka sai voimaan pahoin ja miettimään, miten sairas voikaan ihmisen ajatusmaailma olla. Juuri kun luulet, että kaikki on nähty, niin joku idiootti keksii uuden kamalan jutun, joka osoittaa, ettei ihmisen julmuudella ole rajaa...

Suomea tämä pitbullien vainoaminen ei koske (vielä), mutta onhan täälläkin koiranvihaajia, jotka raukkamaisesti levittelee myrkkysyöttejä ja aiheuttaa näin lemmikkien kuolemia ja sairastumisia. En voi olla miettimättä, että mitä näiden tyyppien päässä liikkuu, jotka on keksinyt tälläisen idean?

Tätä juttua on epäilty jonkun keksimäksi sairaaksi kepposeksi ja esim. About.comin sivustolla on kyseisestä aiheesta juttua ja siellä se on tuomittu urbaanilegendaksi. Kepponen tai ei, silti uskon, että sadat, jollei tuhannet ihmiset ovat peloissaan lemmikkiensä vuoksi Halloween yönä.

Jotenkin silmään pisti tuosta erityisestä tämä: "Their owners like brag about there high threshold for pain. So don't worry them suffering they can take it." Mikä saa kenetkään uskomaan, että pitbull olisi mitenkään erikoinen kivuntuntemuksen suhteen?? Varsinkaan sellaisen ihmisen, jolla itsellään on pitbull? Toki, onhan se totta, ettei pitit ulise pikkunaarmuista, eikä välttämättä isommistakaan, mutta aivan samanlainen tuntoaisti niillä on, kuin millä tahansa muunkin rotuisella koiralla. Hämmästyn aina lukiessani näitä pittien "SuperOminaisuuksia", kuten ettei se tunne kipua tai että sen leuat lukkiutuu tai että niillä on jotenkin käsittämätön puruvoima.

Täällä Suomessa Halloweenia (pyhäinpäivää) vietetään tänään ja Karvapartion väki toivottaakin kaikille hyvää  Halloweenia. Antakaa rapsutukset rakkaille lemmikeillenne :)4 kommenttia :

Africa kirjoitti...

Toivottavasti tosiaan oli huono pila :/ Joo, tää tiettyjen koirarotujen vainoaminen on munkin mielestä mennyt aivan liian pitkälle. Loppujenlopuksi se on se tyyppi siellä remmin päässä, jolla on se kaikista suurin vaikutus siihen agressiivisuuteen. Oksettavaa, että joku vielä on antanut neuvoja siihen MITEN niitä voisi tappaa! Ukomattoman julmaa... Toisaalta ei tuo kirjoittaja vaikuta olevan fiksuimmista päästä muutenkaan, koska on niin peruskielivirheitä täynnä koko sen teksti.

SeRaL kirjoitti...

Africa; jaan mielipiteesi ihan täysin!!

Outi Alanen kirjoitti...


Olen huomannut että ihmisillä, joilla ei ole sydämen sivistystä, vihaavat eläimiä. Minusta se on hyvä mittari tunnistamaan "hyvän tai huonon" ihmisen. Aivan kuten Africa kommentoi, on syy tietysti remmin päässä. On tietysti oma lukunsa heissä, joita esim. koira on päässyt puremaan, mutta silloinkin syy löytyy remmin päästä tai eläimen fysiologisesta sairaudesta, esim. aivokasvaimesta.

T. Outi

SeRaL kirjoitti...

Tuo oli erittäin hyvin sanottu! Kaikki eivät välitä eläimistä, mutta eivät vihaa niitä kuitenkaan. Minua on saksanpaimenkoira purrut useamman kerran ja mä todella pelkään ja karttelen niitä, joskus vihasinkin, kunnes sain itselleni selvitettyä, että tuskin ne koirat olivat itse syypäitä omaan käytökseensä. Harvemmin eläin on paha, mutta ihminen sen taustalla on.