torstai 5. syyskuuta 2013

HEIJASTIMET HEILUMAAN!!


Syksyn pimeät illat ja aamut alkaa olla taas ajankohtaisia. Illallakin on hämärää ja heijastimet on aika kaivaa piiloista jälleen esiin!

Vanhemmat varustavat muksunsa heijastimilla, mutta unohtavat ilmeisesti, etteivät he itsekään loista pimeässä ilman pikku apuja. Heijastin on halpa henkivakuutus, sekä ihmiselle, että ihmisen parhaalle ystävälle. 

Arvostathan itseäsi niin paljon, että autat muita tielläliikkujia havaitsemaan sinut ajoissa!!

4 kommenttia :

Ei voi olla! kirjoitti...

Hei!

Lainasin heijastinkuvaasi omaan harmittomaan blogiin otsikon "uusi tieliikennelaki luonnos" sisällöksi. Jos Sinulle käy, niin jättäisin sen kuvitukseksi, mutta jos ei, niin tietenkin poistan sen pikaisesti.

Lyhyemmin; Voinko käyttää kuvaa?

http://jariala.blogspot.fi/2017/04/uusi-tieliikennelaki-luonnos.html

Terveisin, "Ei voi olla!"

Anu Kirvesniemi kirjoitti...

Ole hyvä vaan. Saat käyttää kuvaa kaikin mokomin, olisi tietysti kiva, jos mainitsisit mistä kuva on :)

Ei voi olla! kirjoitti...

Huomenia!

Kiitokset käyttöluvasta.
Kuvan alapuolella on maininta; Kuva lainattu "Karvapartion Blogista".

Teillä on kyllä esimerkillinen turvavarustus, jonka varmasti kaikki liikenteessä huomaavat. Valitettavan paljon on kuitenkin sellaisia ulkoilijoita pimeäaikaan, jotka eivät jostain syystä arvosta itseään.

Lisää valitusta! ;-)

Anu Kirvesniemi kirjoitti...

No se on se halua elää, joka pistää haalimaan heijastimia ;) Esimerkin voima on myös uskomaton... Muutimme kolme vuotta sitten nykyiseen kotiimme ja olin aika järkyttynyt, koska oikeastaan yksikään koiranulkoiluttaja ei heijastimiin ollut panostanut. No meillä on niitä vaikka muille jakaa, joten kaiketi väki katsoi, että tuohan auttoi ja niitä heijastimia alkoi pikkuhiljaa ilmestyä muillekin. Harmi vaan, ettei aikuisen järki riitä ottamaan niitä käyttöön ihan oma-aloitteisesti.