keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Uudet I-H-A-N-A-T pannat!!

Pannat lyhennyksen jälkeen...

Mä oon aina haaveillut, et löydän tytöille jostain sellaiset ihan TOSI leveet pannat. No niitä nyt ei sitten vaan ole sattunut osumaan kohdille mistään verkkokaupasta, josta tavaraa oon ettinyt, mutta onneksi on Google!

Mulle täysin uusi tuttavuus oli Findogs, siitäkin huolimatta, et ne ovat olleet alalla jo vuodesta -83, ei siis mikään äsken pystytetty firma. Sieltä löytyi sitten upeat, todella paksua nahkaa ja järeillä metalliosilla varustetut, 8 cm leveät pannat, jotka ei todellakaan ollut edes hinnalla pilatut.

Pantojen pituus oli 50 cm, mut meijän likat on sen verran narukauloja, et niitä joutui lyhentämäänm kymmenisen senttiä, et on sopivat. Yleensä 50 cm panta on noille ihan ok, mutta ei tässä tapauksessa. Tosin pantojen kokonaispituus on lyhennyksestä huolimatta ja ilman solkea edelleen 56 cm, et mä mietin hiukan sitäkin, et oltaisko saatu sittekin 60 senttiset pannat. Jokatapauksessa suutari toteutti lyhennysoperaation todella hienosti ja kaikki koristeetkin säilyi paikallaan.

Mä en yleensä pidä koirilla pantoja kotona, mut nyt on saanut olla päällä koko ajan, et tekeytyy ja Veniahan se sitten mökötti 2 päivää, kun sille pistettii levee ja ällöjäykkö panta kaulaan. Serene sensijaan (kuten aina) tuntuu olevan innoissaan ja vähä leuhka uudesta pannasta :)

Mie kyllä tykkään noista ja on sellasta vahvuutta, et siin pysyis varmaan krokotiilikin :)

Ei tuohon kaulaan paljon enää leveempää pantaa saiskaan ;)

Solki on tukevaa tekoa ja reijätkin metallivahvisteiset

Metalliset koristeet on kauniit ja tukevasti kiinni :)

Ei kommentteja :