torstai 13. kesäkuuta 2013

Kaverikoiria :)

Vaikka Serene ja Venia ei olekaan mitään kaikkien koirien parhaita kavereita, on niille silti kertynyt joukko mukavia karvaisia kavereita, joiden omistajista pidän todella paljon :)

˙·٠•●♡ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♡●•٠·˙

Jakke ja Tanja on usein lenkkikaverina. Jaki on ihan älyttömän hurmaava koiraherra, joka alunperin päätti vihata tyttöjä ja murahteli niille kaikenaikaa, vaan aika teki tehtäväsä ja sekin on pehmennyt :) Serene taitaa tykätä Jakesta kaikkein eniten. Se on aina riemuissaan kun näkee sen ja tykkää kauheasti kiusoitella sitä ;)

Jakkeri on belgianpaimenkoiran, collien, pystykorvan ja ties minkä sekoitus :) Se on kaunis merle värityksinen ja sen toisessa silmässä on hiukan sinistä.

Tanja on myös sellain luottoihminen, joka vie Sereneä ja Veniaa, kun mä olen ollut kipeä. Keväällä 2012 mä mursin olkapääni ja Tanja haki joka päivä reilun kuukauden tytöt lenkille, kun en mä voi kahta vahvaa koiraa viedä käsi kantositeessä. Mä sain sitte rauhallisemman Jakke pojan kaveriksi :)

Venia, Serene ja Jakkeri Pessankoskella, kesällä 2011
˙·٠•●♡ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♡●•٠·˙

Rölli on Serenen siskonpoika. Puoliksi pitti, puoliksi amstaffi. mahdoton höheltäjä, joka on sellain koirapuistoilu/riehumis/mettäkaveri. Röllin seura saa mut aina tajuamaan, miten rauhallisia meitin tytöt on :D mut se onkin nuori mies vielä.

Rölli on pitovaikeuskoira, joka tuli sen omistajalle Eetulle vajaan vuoden ikäisenä. Siinä vaiheessa kaikki jutut oli ihan vaiheessa koiran koulutuksessa. Se ei ollut oikein sisäsiisti, eikä tainnut olla käytöstapojakaan, korvatkin oli lähinnä koristeena. Eetu on tehnyt valtavan työn Röllin koulutuksessa ja se on edelleen innokas ja iloluontoinen, niin täytyy kyllä myöntää, et monessa asiassa se on paljon tottelevaisempi, kuin Serene ja Venia. Vielä, kun se maltti vähä kehittyis ;)

Venia, Serene ja Rölli koirapuistossa kesäkuussa 2013
˙·٠•●♡ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♡●•٠·˙

Paavo on Susannan hauva ja  terhakka borderterrieriuros. Taas yksi pikkukoira, jonka meidän likat hyväksyy, tosin sekä Paavoa, että Susannaa näkee ihan liian harvoin. Patski on mahdottoman vilkas ja energinen pakkaus, mutta silti ja sen takia aivan valloittava persoona. Se taitaa joskus olla hiukan kovaääninen ja ehkä pikkuisen käydä emäntänsä hermoillekin, mutta silti se on oikea hurmuri :)


Serene, Venia ja Paavo sääksniemessä, keväällä 2013
˙·٠•●♡ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♡●•٠·˙
Oton kanssa lenkkeillään myös, vaikkakin (liian) harvoin. se on kyllä ehkä maailman kaunein sekarotuinen ja mulle tulee aina siitä se Benji-koira mieleen, vaikka ei se ihan samannäköin ookkaan. Oton elämä ei ollut ihan ruusuilla tanssimista, ennen Marjan luo muuttoa. Marja löysi hänet KSEYltä ja kertoo Otosta näin:

"Se oli n. vuoden vanha, nälkiintynyt, pahoinpidelty  ja kaltoinkohdeltu. Nyt Otto on ollut mulla n. 8 vuotta. Piiiitkällä pinnalla ja ajan kanssa se oppi olemaan koira ja luottamaan ihmiseen. Siitä on kehkeytynyt suuri persoona. Muut koirat on vähän kauhistus, mutta muutama hyvä koirafrendi on silti löytynyt.  Tää grumpy old man tuittuilee talon kissalle eikä haluu olla sen kanssa lähikontaktissa. Sen mielestä Pentin vois jo palauttaa takasin sinne mistä se on tullutkin."

Saattaa olla, että Otto on alunperin "Valkealan Koiratehtaan" kasvatteja, sillä se löydettiin samoilta seuduilta noin vuotta ennen, kuin kyseinen paikka nousi otsikoihin 2005, kun omakotitalosta löytyi lähes 140 koiraa, jotka elivät saastaisissa olosuhteissa ja kärsivät monista sairauksista.

Ottoa leikittäis pienesti :)Ei kommentteja :