torstai 10. tammikuuta 2013

Nekku! HILJAA!!


Nekku keksi, että hänellä on ääni ja sitä voi käyttää. Sitä voi käyttää, kun tulee posti tai kun ulkoa kuuluu jotain ääntä tai kun jahdataan kissaa, mutta sitä ääntä voi varsinkin käyttää keskellä yötä.

AAARGH!!!

En tiedä, voiko mikään olla raivostuttavampaa, kuin kimeä haukunrätkytys klo 02 yöllä O.o Ylitti kyllä niin rajusti mun kipykynnyksen, et hermot loppui mokomaan välittömästi. Alkuun koitin rajoittaa päivähaukkumista, sillä Nekku haukkui ihan kaikkea: posteljoonia, käytävästä kuuluvaa melua, ulkoa kuuluvia ääniä, kissoja ja varmaan välillä ihan omaksi ilokseen :/

Kun on tottunut siihen, ettei nuo isot kommentoi oikeastaan koskaan mitään, niin pikkumiehen rätkytys oli aika hermoja raastavaa. Päivähaukku saatiinkin kuriin, mutta miten puuttua yölliseen meluamiseen, koska se ilmeisesti rähjäsi kissoja, jotka tuli liian lähelle hänen häkkinsä ovea.

Lopulta tulin siihen tulokseen, että Nekulle on hommattava haukunestopanta. Oli aika haasteellista etsiä niin pieni panta, että tuollainen puolitoistakiloinen elikko jaksaa vielä kulkeakin se kaulassa, mutta lopulta löysin Lemmikille.com sivustolta Canicalmin sitruunapannan, jonka säiliöosa ei paina kuin 45 grammaa ja sitä päätettiin kokeilla.

Nyt se on ollut tovin käytössä ja hyväksi havaittu. Ei paina liikaa, eikä rajoita karvalapsen menoa ja muistuttaa tehokkaasti, että suu on pidettävä tukossa. Mua kyllä vähän se huvittaa, että Nekkupoika fiksuna keksi parissa päivässä, että kun haukkuu ihan hiljaa, niin suihkausta ei tule :D Perhoskoirat todellakin on fiksuja pikku luojanluomia :)

Ei kommentteja :