sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ihania pikku vaatteita :)Koiranvaatteiden himoshoppaaja on täysin liekeissä, kun pääsee hankkimaan jotain pientä ja söpöä ;)

Nekku sai heti kättelyssä pienen vaatevaraston. Sillä on toki aika pitkä turkki, mutta sekään ei omaa pohjavillaa, joten lenkkeilyt loppui aina siihen, että pikkuveijari oli aivan jäässä ja hytisi kylmissään.

Toinen juttu oli sitten näkyvyys. Kun muutaman päivän maassa pysynyt ensilumi satoi, niin tuota rääpälettä ei enää meinannut nähdä valkoista taustaa vasten ja heijastinvarusteet on aina hyvästä.

Peten Koiratarvikkeella oli sopivasti syysale ja sieltä saatiin Nekulle sademantteli, heijastinliivi ja heijastinvaljaat, eli tärkeimmät. Ostin sille samanlaisia kamppeita, mitä tytöilläkin, vaikka ne sen vaatteet tuskin altistuu yhtä suurelle kulutukselle, mutta Hurtta on hyväksi todettu merkki, joten mitäpä sitä vaihtamaan :)

Serenellä on oranssit valjaat/liivit, Venialla pinkit, joten pikkuinen sai sitten keltaiset kamppeet. Tosin Nekun valjaita ei voi sekoittaa tyttöjen valjaisiin, koska ne mahtuu hädintuskin tyttöjen kuonon ympärille :D

Niin ja pitihän sitä sitten sortua turhuuksiinkin. Pikkuinen T-paita ja huppari eksyi mukaan yhden paikallisen eläinkaupan poistokorista. Hupparia nyt toki voi tarvita, mutta tuo pikkuinen pääkallopaita on täysin turha :D Mutta kun se oli niiiiiiin söpö <3 Ei voinut vastustaa.

Huomasin muuten näitä pikkuisia Lifeguard-heijastinliivejä tutkiskellessani, että tuotekehittelyä on tapahtunut syksystä 2010, jolloin tyttöjen liivit tuli. Tässä oli vetoketju toisinpäin ja tarranauha oli korvattu tukevanoloisella nepparilla. Voi tietty olla, että vetoketju on toisinpäin vain noissa minikokoisissa liiveissä.

Mua vähän huvitti, koska olin paria päivää aikaisemmin korjannut tyttöjen liivit uuteen uskoon ja kääntänyt itsekin niissä vetskarin toisinpäin, koska uskoin sen toimivan paremmin niin. Tosin mä sitten jouduin ompelemaan niihin stopparin, jotta ne vetskarit pysyy kiinni, eikä mulla ois kyllä neppareita ollutkaan.

No nyt ei tarvitse sitten vähään aikaan hommata nassikalle mitään. Se saa käyttää ainakin toistaiseksi Pompulan flexiä ulkoillessaan, joten mitään hihnaakaan ei tarvitse hommata. Se sitten tietty on täysin toinen juttu, mitä kamppeita sille tulee hommattua, koska ei vaan pystynyt vastustamaan... Pienen pienet koiranvaatteet kun nyt vaan on niin suloisia ^.^

Ei kommentteja :