torstai 2. helmikuuta 2012

Terve kuin puk... eiku Pompula

Pompulan verinäytteiden tulokset tulivat ja niissä ei ollut mitään hälyyttävää. Varmuudeksi otettiin vielä leukoosi ja FIV-testi (kissojen hiv) ja nekin olivat negatiivisia.

Pientä kohoumaa oli maksa-arvossa ja munuaisarvo oli pienesti alhaalla, mutta muutokset oli todella pieniä ja eläinlääkäri epäilikin niiden johtuneen siitä, että kissa paastosi niin pitkään.

Keuhkoista kuulunut ääni on sitten vielä arvoitus ja selviäisi vain, jos kissan veisi keuhkoröntgeniin, mutta koska Pompulalla ei ole koskaan ollut mitään hengitystieoiretta, ei yskää tai muutakaan, niin annan nyt vielä olla. Eläinlääkäri ja verikokeen tutkiminen oli jo hurjan kallista lystiä ja koska kissan kunto näyttää kokoajan vaan kohentuvan, syö hyvin ja leikkii tavalliseen tapaan Ukon kanssa ja on taas normaali seurallinen itsensä, en koe sitä tarpeelliseksi. Jos jotain uutta oiretta ilmenee tai Pompula alkaa mennä huonoon kuntoon, niin sitten suunta kohti Eläinsairaala Sykettä.


15.2 Pompula "pääsee" takaisin Siiliin ja Erjan hoitoon, koska nyt päätin, että vihdoin leikkautan sen. Mitäpä suotta säilyttää lisääntymiskykyä, kun se on tuikitavallinen kotikissa ja kaikenlisäksi, varsinkin Ukon meille tulon jälkeen sen kiimat vie hermot koko perheeltä. Miten voi pienestä kissasta lähteä niin järkyttävä ääni O.o

2 kommenttia :

soile kirjoitti...

Hei!Onneksi ei löytynyt mitään vakavaa vikaa.Hih!Tuossa muistelin minun entisten kissojen juoksuja.Lempparikissallani oli ihan kamala tyyli:kun ei saanut kamalalla möykällään tahtoaan läpi,meni vessaan,missä kunnolla kaikui ja siellä huusi kuin leijona.Odotin joka yö,milloin naapurit tulevat oven taakse valittamaan.Toinen ikävä puoli oli, että se kiusasi silloista koiraani:kuvitteli sen kolliksi ja tunki peppuaan sen liki etupää maassa ja takapää pystyssä.Huh huh!

Karvapartio kirjoitti...

Joo, samat on elkeet Ponksulla. melko rasittavaa, etten sanoisi :D