lauantai 4. helmikuuta 2012

Hupparit Serenelle ja VenialleTäytyy ensiksi sanoa, etten todellakaan ole mikään ompelija. Olen tehnyt verhoja (eli suoraa saumaa) ja viimetalvena pipot koirille, kun pakkanen alkoi nousta niin korkealle, että korvat uhkasivat paleltua jopa noilta piskeiltä.

Meillä on toki vaatetta noille vaikka minkä verran, mutta kaikkien vaatteiden "ongelma" on se, että ne on tehty yhtälailla nartuille, kuin uroksillekin sopiviksi, joten maha niissä on paljaana. Serenellä oli yhtenä kylmänä päivänä selkeästi nisät kipeät, punaiset ja turvoksissa, eli suojaa tarvittiin arkaa ja paljasta mahanseutua suojaamaan.

Kaavat tuli tehtyä yhdestä vanhasta hupparista reilusti suurentaen ja osittain pidentäenkin. Muutaman kerran joutui tyhmä purkamaankin, kun meni mm. resorit ihan väärinpäin :DD Materiaalina on Polar Fleece ja selän sydän on leikattu eräästä kankaasta, jossa moisia oli.

Olen edelleen sitä mieltä, että kaupasta vaatteiden ostaminen on huomattavasti helpompaa ;) Toisaalta olen ihan tyytyväinen tulokseen, ois voinut mennä aika paljon enempi reisillekin... ja nyt on ainakin se mahan aluskin  suojassa.

Allaolevissa kuvissa on tuskaantuneita hupparimalleja, jotka ei ymmärrä, miksi puetaan ja riisutaan ja kuvataan ja puetaan ja... Hivenen tympääntyneitä ilmeitä siis :)


Ei kommentteja :