lauantai 30. heinäkuuta 2011

Vegetaristi pitbull??

Serene on aina tykännyt sekä kasviksista, että hedelmistä... Porkkana, peruna, lanttu ja kaali uppoaa ihan raakana, samoin omena, banaani, päärynä, viinirypäleet... Sipulia ja appelsiiniakin se söis, jos antais :) Myös marjat menee ihan kaikki, mitä antaa. Viime kesänä se mussutti innolla mustikoita, vaaleanpunainen nenä meni ihan violetiksi mustikoiden mehusta :D

Ruoanlaittoaikaan se kerjää jämiä ihan mistä vaan vihanneksista, mitä nyt sattuu kulloinkin olemaan. Kerran se pölli lattialle tipahtaneen sipulinpuolikkaan, kiikutti sen äkkiä omalle paikalleen jasöi suihinsa, ennen kuin ehdin ottaa sen siltä pois. En edes usko, että oli mikään makuelämys, edes Serenen mielestä *yök*

Serene kerjuureissulla... "oisitko nyt oikeesti vähä antaa jotain, jooko??"

"Kiltti??" En tiedä, voiko koiralla olla enää enempää reppanailmettä :D

>
Sai sitten kaalin kannan ja tyytyi mutustelemaan sitä onnessaan :)


3 kommenttia :

Olastic kirjoitti...

Muistahan että viinirypäleitä ei saisi antaa koirille :)
http://www.bedlington.kotisivukone.com/21 Tuolla on enemmänkin noita koirille ns. vaarallisia ruokia. En usko kaikkeen tuon listan sisältöön mutta kannattaa aina tarkkailla koiraa kun antaa jotakin noista.

Tuossa myös toinen linkki, kannattaa lukaista http://www.schapendoes.fi/pdf/artikkeli_myrkkyakoiralle.pdf

Karvapartio kirjoitti...

No en usko, että jos Serene syö 10 rypälettä kerran puolessa vuodessa, että se siitä kuolla kupsahtaisi. Kiitos mielenkiintoisista linkeistä :)

Olastic kirjoitti...

Ei minulla käynytkään mielessä että syöttäisit niitä päivittäin aamupalaksi, kunhan vaan pisti silmääni :P En minäkään tosiaan usko että muutama rypäle silloin tällöin haittaa koiran elämää :)