lauantai 23. heinäkuuta 2011

KARSEAT TAPPAJAKOIRAT!!!

Lähettiin äsken koirien kanssa pikku kävelylle. Meijän pihan rajal yks pikkurakkien omistaja oli juoruus toisen kanssa. Se on jännä täti, ko sillä pullahtaa melkein silmät päästä, kun se näkee nää mun ylikaiken pelottavat, hengenvaaralliset tappajakoirat ja sit se lähtee kauheeta kyytii kipittää niiden piskiensä kanssa jonnee kauas pois ja höpöttää samalla koirillee: "Mennääpä nyt nopeesti pois isompien tieltä...."

Se joskus aikanaan silitteli meidän Sereneä ja Veniaa, joka oli silloin vielä ihan vauva. Se anto mun koirien nuuskia sen koiria ja naurettiin yhdessä, kun se pikku chihuahua komensi Sereneä. Sitten tuli tää kohtalon kysymys: "Minkä rotusii noi muuten on?" -Pitbulleja. Tätsyn naamalle levisi vaivautunut ja pelokas ilme. Se alkoi kerätä koiriaan kasaan, lähemmäksi itseään, peruuttaen samalla kauemmaksi näistä mun kilteistä koirista, jotka oli yhtäkkiä muuttuneet hulluiksi, vaarallisiksi, raivokkaiksi tappajiksi. "Mie oon aina pelännyt isoja koiria" se selitteli ja lähti kipittää.


Muistakaa kaikki, et jos joskus ootte uhkaavassa tilanteessa, niin lausukaa ponnekkaasti sana -Pitbull! Sillä kaikkoo varmaan isompikin mörssäri maisemista...


Joskus mä huikkaan viel sen perään, et "Oo huoleti, nää ei tykkää villakoiran, eikä chihuahuan mausta, et pikku spanielit uppoo kaikkein parhaiten, mut vaan tulisen kastikkeen kanssa!"

Ei kommentteja :