lauantai 2. heinäkuuta 2011

Hankintoja..


 Hain kissoille eilen faunattaresta 2 uuden uutukaista hiekkalaatikkoa. Pompulan lirutteluongelma ei olekaan nyt lopahtanut niinkuin normaalisti, joten ajattelin, että jos neidillä olisi oma lodju, niin sitten voisi mieli tyynenä käydä vessassa pissillä, eikä tarvitsisi koirien petiä pissiä piloille...

Vanhassa hiekkalaatikossa ei ole ollut tuota luukkua paikallaan, mutta toivon nyt, että se oppii kaikesta huolimatta käymään siellä tarpeillaan.

Koirien pedin pesin, enkä aijo sitä nyt muutamaan päivään laittaa paikoilleen, koska en halua, että katti on oitis taas merkkaamassa sitä omakseen.

 Serenelle ostin sitten flexin, helpottamaan uimaretkiä. Tuo on 50 kiloiselle tarkoitettu ja 8 metriä pitkä, että luulisi likalla olevan riittävästi tilaa toteuttaa sisällään olevaa vesipetoa :)

Kokeilin kyllä flexiä ihan kuivallakin maalla, mutta ei tuo oikein ole mun juttu... Pelkään koko ajan, että koira vetää sen poikki ja m huomaan seisovani hölmönä, pelkkä kela kädessä, koiran kadotessa horisonttiin.

Uimaretkellä se oli kuitenkin mainio. Ei tarvi enää pelätä. että koiran jalat sotkeutuu siihen pitkään naruun, joka ennen oli käytössä. Venia ei omaa flexiä tarvitse, koska se ei ole niin kauhean innokas uimaan. Mieluummin kahlailee ja käy vaan vähän kastautumassa.

Alla Serenen touhuja eiliseltä uimaretkeltä :)

Polskuttelua :)

Serene ponnistaa kääntymispaikassa...

...ja sukeltaa kokonaan uppeluksiin. Vähän häntää ja korvaa kuvassa näkyy ;)

Ei kommentteja :