keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Jakke


Meillä on uusi mukava lenkkikaveri Jakke ja hänen omistajansa.

Jakke on 6-vuotias sekarotuinen koiraherra, kerrassaan suloinen karvaturri, nätti ja hurjan kiltti. Me ollaan nyt kuukauden verran kuljeksittu useasti viikossa pitkiä ja leppoisia lenkkejä. Jakke ei aina ihan kauheasti tykkää meidän neitien tunkeilusta ja murahtelee, mutta pääsääntöisesti on mennyt tosi hyvin. Joskus tuntuu, että likat kiusaa ukkelia ihan tahallaan, että se varmasti polttaa päreensä ja ärähtää niille.

Jaken ja Serenen välillä ehdittiin ihan "suhteen" alkuvaiheessa käydä tappelukin. Oltiin koirapuistossa ja sinne tuli pieni parson jack russelin terrierin pentu. Serene otti lapsukaisen oitis suojelukseensa, sillä on vähän ylikorostuneet emonvaistot kaiketi. Jakke ei taas kauheesti pienestä riehuvasta pennusta perustanut ja kun se ärähti kakrulle, niin Serene poltti päreensä ja tappeluhan siitä tuli :/ Jaken onneksi tytöillä oli kopat päässä, joten Serene ei päässyt puremaan.

Hassua kyllä, että kun lähdettiin koirapuistosta pois, tilanne rauhoittui, eikä ollut pentua puolustettavana, niin nämä tappelupukarit hautas sotakirveet välittömästi. Olin tosi ylpeä Serenestä, et sillä on niin terve pää, ettei aiheetta sitten kuitenkaan käy rähisemään, kun tilanne on ohi, ei näköjään edes silloin, kun on otettu ihan asenteella yhteen O.o

Jokatapauksessa on ihanaa, kun ollaan löydetty kaveri, jonka kanssa voi käydä melkein päivittäin pitkillä lenkeillä, joka ei ole niin ennakkoluuloinen, et pitäis pitbullia niin vaarallisena, ettei niiden kanssa voi lenkkeillä. Lenkkeily on paljon kivempaa hyvässä seurassa :)


Ei kommentteja :