tiistai 25. tammikuuta 2011

Ukko kisusta taas :)

Se ilahdutti mua suuresti teurastamalla mun ennen niin komean traakkipuun ihan säpäleiksi... Pompula tietty autto sitä hyvässä hengessä :DD Vähän korpesi, mutta pakko nauraa asialle, muuten tekis mieli tehä kat(e)ista sormien lämmikkeitä ;)

Se on saanut myös mun lankaverhot ihan uuteen uskoon. Ne on ihan täynnä solmuja koko verhojen matkalta. Tänää oli pakko siirtää kissojen lepopaikka kukkien lomasta pois, koska ikkunalla olevat koristepullot alko olla todella vaarassa (kukkien ja lankaverhojen lisäksi).

Kovin suloinen se muuten on. Tykkää olla sylissä, ei raavi, eikä rimpuile. Täysin sisäsiisti ja mikä parasta, siitä on tosiaan tullut Pompulan kaveri. Hassua nähdä Ponksu onnessaan leikkimässä toisen kissan kanssa, koska aijemmat kohtaamiset muiden kissojen kanssa on päätynyt aina siihen, että Pompula näyttää lamppuharjalle ja jakelee törkeitä herjauksia vastapuolelle sähinän ja murinan säestyksellä :DD

Rotista se on myös ihan ylikiinnostunut. Se on nykysin aktiivisempi "Rottaruudun" seuraaja, kuin Serene :) Onneksi ei nyt vielä ainakaan ole esittänyt elkeitä, että koittaisi päästä häkkiin sisään.

Mä olen tosi onnellinen, et se on kotiutunut niin hyvin :)

Ei kommentteja :