lauantai 29. tammikuuta 2011

Pilkun kanssa eläinlääkärillä

Eilen käytiin Pilkun kanssa lääkärillä. Paise se Pilkun vaiva ei ainakaan ole, mutta antibioottikuurin lääkäri kuitenkin määräsi. 10 päivää pitäis nyt sitten lääkitä pikkusta.

Lääkäri veikkas joko kasvainta tai tai kystaa. Ens viikolla pitäis käydä uudestaan ja sitten ultrataan pikku potilas ja katsotaan, mitä patti pitää sisällään.

Lääkäri oli kuitenkin sitä mieltä, että kun Pilkku on oma vilkas ja touhukas itsensä ja ikää vasta vuosi ja kolme kuukautta, niin asiaan kannattaa puuttua.

Kauheen nätisti se oli lääkärissä. Sieti hienosti ronkkimisen ja tutkimisen, ei ollut moksiskaan, kun lääkäri parturoi karvat patista, mutta siinä vaiheessa, kun hän pisti Pilkkua, nähdäkseen tuleeko patista märkää, niin neiti kyllä vingahti varsin merkitsevästi, ettei tämä ole enää kivaa. Ei siinäkään vaiheessa kyllä rimpuillut tai purrut, mutta kun pääsi tilanteesta pois, mönki mun kaulaliinan uumeniin ja säksätteli kiukkusesti ja naksutteli hampaitaan mokoman tyypille, joka kehtas pistää ;) Joku omanarvontunto se on rottaneidilläkin :D

Lääkäriin ja Eläinklinikka Siiliin olen kyllä tosi tyytyväinen ja suosittelen lämpimästi. Eläinlääkäri käsitteli Pilkkua varmoin ottein. Palvelu oli hyvää ja asiallista ja hintakin oli tosi kohtuullinen :) Me taidetaan koko porukka siirtyä sinne asiakkaiksi.

Ei kommentteja :