sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Karvapartion blogin seuraajat

Kuka ihme tätä blogia käy lukemassa vai valehteleeko tuo mittari??? Viimeeksi kun laskuria vilkaisin, se oli mielestäni alle 2000, tänään 2207. Piti oikein tilastoja katsoa ja eilenkin ollut 59 sielua ja minua itseäni tuo ei laske.

Tietysti ihan mukavaa jos jotakuta kiinnostaa, mutta kun varsinaisia lukijoita on tasan 1 kappale ja kommentointia ei paljon muiden, kuin Soilen ja Bastardin osalta tule, niin pistääpä vaan mietityttämään, että ketä täällä käypi...

7.2.2011 - 2383
14.2.2011 - 2592- - - E D I T - - -

Kymppitonnin raja on näköjään mennyt umpeen...

4.9.2011 - 10031

Outo juttu... No nyt lukijoita on sentään jo viisi, harvemmin kukaan kuitenkaan mitään kommentoi, ilmeisesti täällä kuitenkin jossain koirankarvojen, kissansafkojen, rotan vipellysten ja muut shitin lomassa on jotain mielenkiintoista luettavaa ;)

8 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Minä luen! :) t. Lurre

Serene ja Venia kirjoitti...

Hitsi :D Eikä oo kommentoinut mitää ;)

Minna kirjoitti...

Vain pikkiriikkisen pieni osa lukijoista kommentoi ja silti blogi voi olla lukijoilleen todella tärkeä. Eli: iloitse lukijoistasi!

PS. Blogiarvonta olis hyvä keino saada lukijat esiin. Minun on pitänyt sellainen järjestää, mutta en ole saanut vielä aikaiseksi.

PS. Tuo bannerikuva on huippu!

Serene ja Venia kirjoitti...

Aaaa... Ihanan Maijan omistaja :) Juuri äsken kävin ihastelemassa käsitöitäsi vihreenä kateudesta. Osaisinpa minäkin, niin meidänkin tytöillä olisi ihania villapaitoja.
Lisäksi haaveksin tuollaista, juuri Maijan väristä bostonia, kun voimat vähenee koko ajan sairauden takia ja pittien pito ei olekaan enää itsestäänselvyys...
Niin ja kiitoksia kehuista. Tämänkertainen bannerikuva on mieheni siskon (ammattilaisen) ottama ja tosiaan, hieno minustakin ;)
Ja mie oon niin tyhmä bloggaaja, etten taida kyselyä osata edes tehdä, mutta tosiaan, aika kivaa, että blogi kiinnostaa, vaikka ei kai täällä mitään kauhean tärkeää ole...

soile kirjoitti...

Juu,käyn lukemassa.Aina ei tule kommentoitua.
Lämmin kiitos osanotostasi blogissamme...

Serene ja Venia kirjoitti...

Soile, jaksuja viel toisenkin kerran. Oli vähän yllättävä uutinen Kanelin poismeno, mutta elämä jatkuu.. Onnea uudesta perheenjäsenestä :)

Anonyymi kirjoitti...

Aina yleensä lueskelen puhelimella, ni kommentointi unohtuu ku tää on niin pirun nopea :') mut hieno blogi ja kivaa luettavaa ! Pystyy teiän kuulumisia vakoilla ;) <3
-lurre

Olastic kirjoitti...

Mekin lueskellaan, mukavaa luettavaa kyllä :)