perjantai 3. joulukuuta 2010

Valoa pimeyteen...

Kävin eilen Faunattaressa hommaamassa koirille uudet hihnat, semmoiset Hurtan heijastin härpäkkeet, Serenelle sinisen hihnan ja Venialle punaisen :)

Aikasemmat heijastinhihnat on menneet jo ihan tärviölle, eikä Juliuksen hihnoissa ole heijastimia, joten ne hihnat meni talviunille. Nyt ei tarvi pelätä, etteikö me näyttäis vastaantuleville, eli liikkuminen on isosti turvallisempaa :)

Nyt näkyy pimeässä :)

Tyttöjen blinkkerit ja mun älyn hieno heijastin :)

Valovoimaa! Serenen fleece-haalari alimmaisena, mun talutusvyö, likkojen uudet hihnat, heijastin ja blinkit.


7 kommenttia :

Bastard kirjoitti...

selkäkipuisena ehdin kuitenkin tä'nnekkin roikkumaan hetkeks :) ei ole tullut oltua koneella, me ostettiin se Hurtan heijastin liivi on siiten hyvä =) mulla roikkuu kesäsinki remmeissä pehmoheijastimet, kyllä se on tärkeetä, että autoilijat näkee kunnolla liikkujat, moni ei vaan tajua, kuinka helvetin huonosti ne näkyy, esim keskustassa oon pari meinan jo teilaa töihin mennessä, ku ei mitään killutinta ja tummat vaatteet siinä sit katot et hitto, onhan tossa keskellä tietä joku idiootti ilman heijastinta

Serene ja Venia kirjoitti...

Juu, halpa on henkivakuutus tuo heijastin. Meillä oli aijemmin sellaiset remmit, joissa oli koko matkalta heijastin, mutta ei ne oikein enää hyvät olleet, joten ostin nuo Hurtan hihnat.
Mä himoitsen kanssa niitä Hurtan uusia heijastinliivejä, mutta se nyt on vähän vielä mietinnän alla, kun saattaa olla vähä hankalaa ostaa sen kokoset, et mahtuis sekä ilman vaatteita, et vaatteiden kera.

Bastard kirjoitti...

Niissä on säätö, ei kannata osta sitä kisamanttelin tyylistä, jossa ei ole säätöä ;), me ostettiin just siks se säädettävä, et menee takinkin kanssa

Serene ja Venia kirjoitti...

Mie kun niin hirveesti haluisin likoille tälläset --> http://bfg.qs.fi/files/Hurtta_2010/media/930606_3.png. IIIIHANA!!! Mut ei mee joo vaatteiden päälle. Joutuu vissii ostaa kahdet heijastinliivit :D

Bastard kirjoitti...

Linkki menee Hurtta tuotteen etusivulle, tai itseasiassa johonki tylsän väriseen sadeasuun

Bastard kirjoitti...

http://www.petenkoiratarvike.com/index.php?inc=31&pID=515150&img_id=0

meillä on toi micro malli, mä luulen, et sä tarkotat sitä hienointa mallia, mikä on tosiaan kisamantelin kopio, käy harrastuksiin, ei häiritse koiraa, ku on ihon myötäinen :)

Serene ja Venia kirjoitti...

Muuten ihan jeppis, mut mie en yhtään tiedä, millanen on kisamantteli ;)