tiistai 28. joulukuuta 2010

Reppureissailua pakkassäässäTehtiin melkosen pitkä lenkki, kun ilma oli niin kiva. Pakkasta oli lähtiessä -9,6°C, eikä tuullut. Ei ollut niin kylmä, et ois tarvinut tossuttaakaan koiria.

Serenelle pakkasin "kunnonkohotusrepun" mukaan taas vaihteeksi. Voi alkaa varmaan lisäämään painoa, koska ei tuo nykynen näytä sitä millään tavalla häiritsevän. En tosin ole lisännyt painoa yhtään, sitten aloituksen, eli repun lisäksi on painoa edelleen se suunnilleen kilo. Oltu tässä joulutohinoiden aikana vähä laiskana tuon repun kannon kanssa, joten parempi edetä vaan hitaasti :)

Käveltiin pitkä reissu pitkin joenrannan kauniita lumisia maisemia. Serene tarkisti monta kertaa, lumipenkan yli katsellen, jos uimaan pääsisi, mutta sekin taisi tajuta, että on hiven liian jäistä ja kylmää moiselle touhulle. se ei kyllä estänyt millään tavalla molempia vinkumasta ja huokailemasta, kun vanhalle lossirannalle saavuttiin, missä kesällä käytiin monet kerrat uimassa.


2 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat haalarit.. piti meidänkin pitille hankkia.. noh jospa ens talvena ja jos kesällä sais tarjouksella ehkä? :D
*fio

Serene ja Venia kirjoitti...

Noissa haalareissa on vaan se huono puoli, et ne lähtee päältä pois. Pitäis selän tarrat korvata vetoketjulla, niin saattais pysyä.
Niin ja toki ne pysyy ihan normilenkillä, mutta ei todellakaan metässä tai koirapuistossa.