perjantai 4. kesäkuuta 2010

Koirat ja varustelu...

Ostaisiko itselleen jotain kivaa pientä? Hupparin kenties tai kengät. Kaikki tuntuu liian kalliilta, ei raaski moiseen tuhlata, en mä oikeesti sellaisia tarvi ja kymmeniä muita koottuja selityksiä....

Entäs koirat sitten?? Kuvassa on Serenen päivittäisessä käytössä olevat tavarat. Hyvä ja leveä nahkapanta 48€, Juliuksen K-9 hihna 29€, kolmirivinen ketjupanta 19€ ja tuntolaatta 18€. Yhteensä 114€... Eikä todellakaan vielä läheskään kalleimmaista päästä. Tuohon settiin saisi varmaan uppoamaan kolminkertaisen määrän rahaa.

Tuohon lisäksi sitten turvavyövaljaat, lukuisat vaatteet (osa tarpeellisia ja osa "koska ne näytti niin kivalle"), koiran tossut, vetovaljaat, liinat (uittamiseen), LED-pantakorut (pimeän ajan liikkumisen turvaksi), lelut, pedit, harjat, kynsisakset.... etc.

Koirillani on niin ison rahan edestä tavaraa etten oikeastaan halua edes laskea. Puhumattakaan sitten kaikki juoksevat kulut: sapuskat, rokotukset, madotukset.

On se koiran hankintahinta pieni raha ja jospa minä jossain vaiheessa sitten sen jonkun pienen itsellenikin raaskisin ostaa ;)

Ei kommentteja :