tiistai 23. kesäkuuta 2009

MOI, mä oon Venia!!!

Muutin tänne 22.6.2009 ja uuteen kotiin olen totuttautunut nyt muutaman päivän. Olen tuon Serenen siskopuoli ja meillä on sama emo Roosa.

Kaikki on melkoisen uutta ja ihmeellistä. Uusia ihmisiä, sisko ja KISSA!! Olen käynyt ulkona, syönyt, leikkinyt ja nukkunut. Voin hyvin! Kyllä tähän paikkaan varmaan tottuu. Saan nähdä veljiänikin ja sitten pidämme koirapuistotreffejä, kun olen rokotukset.


Kasvattajan luona muuttopäivänä. Minä olen äärimmäisenä oikealla. Kuvassa on myös veljeni Amicus ja Dexter, jotka tulivat samalla kyydillä.Laatikkomatkailua Äipän kaverin autolla. Oli hyvä ja turvallinen matkustaa, kun veljet oli mukana


Hyvin väsyneenä uudessä kodissa

5 kommenttia :

Annika kirjoitti...

Moi. Meillä asustelee Lilly, kotioloissa Lili, Serenen täyssisko. Mä ruupeenkin seuraamaan tätä blogia, nytte kun löysin tän. :) Ihana toi teidän Venia. Mulla on pari yhteiskuvaa pennuista ku käytiin iskän kanssa kattomassa Liliä. Ne on tuolla Lilin Petsie-sivuilla näkyvissä. :)

Annika kirjoitti...

Ainiin ja tässä on Lilin ja Serenen täysveli Tonto. http://www.petsie.fi/pet.php?petid=70723 (en jaksanu suoralinkittää.)

Serene ja Venia kirjoitti...

Todella hieno koira toi Tonto ja tosi kivan värinen <3

LöL kirjoitti...

Söppänä Venia :D

Serene ja Venia kirjoitti...

Venia onkin <3